Posts Tagged ‘Дискриминација’

Како се прифатени хомосексуалците во Р.Македонија

четврток, април 29th, 2010

Се поставува прашањето што всушност се хомосексуалците ?

…Тие се  луѓе кои имаат чувства, кои знаат да споделат радост и тага, кои знаат да сакаат.. Тие не се монструми, тие се луѓе исто така како и сите ние. (more…)